Ghostbusters-spill på vei?

Ryktene vil ha det til at den slovenske utvikleren Zootfly jobber med et Ghostbusters-spill.

I går dukket det plutselig opp et dokument som skal være lekket fra den slovenske utvikleren Zootfly. Her fortelles det tilsynelatende at studioet jobber med tre nye spill, nemlig Painkiller 2, et tredje verdenskrig-spill der USA og Europa endelig finner ut at de er lei av hverandre, og et spill basert på åttitallsklassikeren Ghostbusters.

Samtidig dukket det opp fire videoer på YouTube, som angivelig stammer fra en prototype av dette Ghostbusters-spillet. Her får vi se Gears of War-aktig action, en kjøresekvens og et intervju med Bill Murrays figur, Dr. Venkman.

Spørsmålet er selvfølgelig om dette er ekte, eller om det bare er juks og fanteri. Zootfly forteller på nettstedet deres at de jobber med et actioneventyr for Xbox 360 og PC, men har så langt ikke bekreftet eller avkreftet at Ghostbusters-historien er sann.

Hvorfor PR-bildet av spillet (som du blant annet finner hos Ain't it Cool News, som ser ut til å ha vært de første som fant videoene på nettet) skjuler et Locust-ansikt vet vi ikke, men det kan tyde på at det er ugler i mosen her.

Siste fra forsiden