Deltarune Chapter 2

Gir bort Deltarune-fortsettelsen i håp om å hjelpe spillere gjennom vanskelige tider

Toby Fox

Toby Fox – mannen bak indieyndlingen Undertale – overrasket nylig med lanseringen av Deltarune Chapter 2. Spillets nyeste kapittel er ute nå, via itch.io, og Fox har besluttet å gi det bort helt gratis.

Deltarune Chapter 2 er ute nå.
Toby Fox

På spillets nettside forklarer utvikleren at han ønsket å gi bort spillet i håp om å lette litt på det som har vært en vanskelig tid for alle.

– Verden har vært skikkelig vanskelig for alle i det siste. Så jeg bestemte meg for å lansere Deltarune Chapter 2 gratis. Jeg antar at det er som en katt som legger fra seg innsekter på dørmatta di. Jeg kan, med en god del stolthet, vise frem de merkelige tingene jeg har drevet med. Jeg er ikke sikker på om det vil hjelpe, men jeg håper det gjør det.

Lanseringen av det første kapittelet kom også brått på i 2018. Undertale-sidespranget klatret opp på vår liste over største overraskelser det året, og siden har fans ventet i spenning for å se hva som skjer videre.

Fox forteller at planen opprinnelig var å slippe de resterende fire kapitelene sammen, men at ting rett og slett har tatt for lang tid. Derfor kom kapittel to alene nå, mens tre, fire og fem fortsatt skal slippes i én bolk en gang i fremtiden.

LES OGSÅ: Darkest Dungeon 2 har fått slippdato for «early access» »

Siste fra forsiden