Gir bort Medal of Honor-innhold

Nye kart og ny flerspillermodus gis gratis til alle etter respektable salgstall.

Gjenopplivingen av Medal of Honor ser ut til å ha vært en suksess. Kritikerne har, som vår egen anmelder, spart på hyllesten av den moderne krigssimulatoren, men ut i fra salgstallene å dømme har mange likevel trykket spillet til sitt bryst.

Dette baseres på at spillet har tatt førsteplassen på topp 10-lister over hele verden, og skal visstnok ha solgt 1,5 millioner skiver den første uken i salg. Ikke helt Modern Warfare-tall, men likevel svært imponerende for en spillserie som ikke har vært i søkelyset på flere år.

Muligens fordi de er så fornøyde med tallene har EA nå annonsert at spillere vil få gratis ekstrainnhold til spillet sitt neste måned, nærmere bestemt andre november.

Da er det duket for en helt ny flerspillermodus med navn Clean Sweep, som er en tradisjonell, men samarbeidsrettet modus hvor man ifølge pressemeldingen må bruke kløkt for å overleve. Sammen med Clean Sweep får vi to nye kart, Baghram Hangar og Khyber Caves. I tillegg vil to av de opprinnelige kartene, Diwagal Camp og Kabul City Ruins, tilpasses slik at disse også vil være spillbare i denne nye modusen.

Les også:Kommentar: Jack Thompson med klar melding
Les også:Anmeldelse: Medal of Honor
Les også:Medal of Honor dropper Taliban


(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden