Gir Dante en makeover

Capcom tar Devil May Cry i ny retning.

Tidligere denne måneden snakket Capcom-ansatt Keiji Inafune om mulighetene for et nytt spill i Devil May Cry-serien. Han sa blant annet at utviklingen mest sannsynlig ville være rettet mot et vestlig marked. Dette på bakgrunn av at serien tradisjonelt har solgt godt i Japan, men har slitt med å få vestlige kjøpere til å åpne lommeboken.

Ikke akkurat som tenåringer flest.

I dag holdt Capcom en pressekonferanse i forbindelse med Tokyo Game Show, og her ble det bekreftet at et nytt spill i serien er i produksjon. Spillet heter ganske greit DMC og Capcom beskriver spillet som en ny vri på serien. Denne gangen følger vi en ung Dante i begivenheter som finner sted før det første spillet i serien. Visuelt sett ser Dante svært annerledes ut, han har blant annet mørkt hår og er en god del slankere enn den mannen vi er vant med fra tidligere spill.

Denne gangen er det Ninja Theory, skaperne av blant annet Heavenly Sword og det kommende Enslaved, som står for utviklingen av prosjektet. Vi blir ikke fortalt om noe planlagt lanseringsvindu, men vi får sikkert høre mer i nærmeste fremtid. I likhet med Devil May Cry 4 kommer spillet til både Playstation 3 og Xbox 360.

Kilde: Gamespot

Siste fra forsiden