Halo 2-spillere holder ut

Gir seg ikke

Et knippe entusiaster gjør alt for at flerspillerbiten ikke skal dø.

For et par uker siden kunne vi melde om at Microsoft skulle ta ned Xbox Live 1.0, som er nettverket til den første Xbox-en. Det skulle skje 15. april.

Hodet så vidt over vannet.

Da ville alle spill på konsollen miste sin støtte for flerspiller, og det største av disse er utvilsomt Halo 2. Vel, dedikerte spillere av denne tittelen gir seg ikke så lett.

Ifølge Gamespot er det fortsatt noen som holder ut. Så lenge spillerne er på og aktive i en spillmodus kan nemlig ikke Microsoft sparke dem ut. I skrivende stund er det 12 spillere som fortsatt er inne i flerspillermodusen og hygger seg med dreping over nett.

– Den siste tiden har en gjeng dedikerte Halo 2-spillere hatt sine Xbox-er på så de kan nyte spillet en stund til. Hver dag blir det færre spillere, og antallet synker raskt, forteller en av de 12, Joe Campbell, på utvikler Bungies offisielle forum.

Så snart man mister nettforbindelsen, eller skrur av Xbox-en, er nemlig det hele over. Dermed er det bare et tidsspørsmål før Halo 2 i flerspiller er død og begravet.

En av grunnene til at Xbox Live 1.0 tas ned er at Microsoft vil være 100 prosent klar for Halo: Reach-betaen, som starter allerede 3. mai. Den første versjonen av Xbox Live ble født i 2002.

Siste fra forsiden