After Burner Climax på konsoll

Gjenoppliving av en gjenoppliving

Arkadespillet kommer omsider på hjemmeformat.

After Burner er en gammel serie actionspill som startet på slutten av 80-tallet. Etter å ha vært fraværende mesteparten av 90-tallet ble den vekket til live igjen med arkadespillet After Burner Climax og PSP-spillet After Burner: Black Falcon for noen år siden.

Raskt og vakkert

I fjor gikk det rykter om at After Burner Climax var på vei til de stasjonære konsollene. Sega har nå offentliggjort konverteringen, og deres europeiske hjemmeside melder at spillet skal selges på Xbox Live og PlayStation Network. Noen butikkutgave blir det foreløpig ikke.

After Burner Climax byr på lynraske kamper på himmelrommet. Du velger deg et av tre kampfly (F-14D Super Tomcat, F-15E Strike Eagle eller F/A-18E Super Hornet) og spiller gjennom tjue oppdrag lagt til varierte og fargerike områder verden rundt. Valgene du tar og om du lykkes med diverse spesialoppdrag avgjør hvilken retning historien utfolder seg.

Flyene er armert med maskingevær for nærkamp og målsøkende raketter for fjernere mål. I tillegg kan du aktivere en egen klimaksmodus som saktner ned tiden og lar deg stile inn siktet til rakettene i ro og mak.

After Burner Climax slippes en gang i løpet av våren.

Siste fra forsiden