Gled deg til disse 3DS-spillene

Nye bekjentskaper og gjensyn med gamle helter.

Nintendo samlet hele Europas spillpresse til et 3DS-avdukningsarrangement i Amsterdam i går. Der ble det blant annet kjent at den nye håndholdte konsollen med 3D-grafikk finner veien til butikkhyllene 25. mars her til lands. Vi var tilstede, og hvordan det gikk da Mikael fikk klå på den nye leken kan du lese i en større artikkel fra arrangementet.

2D i 3D: gjensyn med Paper Mario .

3DS er den første håndholdte konsollen med 3D-visning – og det uten behov for briller. Men hva kan du glede deg til når du først har konsollen i hende? Vi tar en nærmere kikk.

Nintendos gamle kjemper

I anledning familieforøkelsen trekker Nintendo frem det meste som kryper og går av gamle kjente. Mario er en selvskreven gjest, og vi kan vente oss et gjensyn med både Paper Mario og Mario Kart. Hvordan blir det å sende blå skall ut av skjermen? Det gjenstår å se, men vi gleder oss i hvert fall til å prøve.

3DS byr også på et gjensyn med en svært populær, grønnkledd helt. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D er en oppusset utgave av den ikoniske Nintendo 64-tittelen, og mer enn ett gamerhjerte fryder seg ved tanken på å overvinne vanntempelet i tre dimensjoner.

Spillet har fått en real grafisk overhaling, og vil la deg bruke 3DS’ innebygde gyroskop for å sikte på fiender og egnede steder å avfyre hookshot-en mot.

Epona har heldigvis ikke endt opp som limtube.

Også en annen Nintendo 64-tittel blir hentet frem i lyset igjen. Opprinnelig kjent her i Europa som Lylat Wars vil Star Fox 64 3D igjen la oss ta opp kampen med den onde vitenskapsmannen Andross. Har Fox McCloud og romskipet hans tålt tidens tann? Svaret er bare et par måneder unna.

Andre kommende Nintendo-titler er Nintendogs + Cats, Steel Diver, Animal Crossing (arbeidstittel), Pilotwings Resort og Kid Icarus: Uprising.

Alle vil ha en bit av 3D-kaka

Det er ikke bare Nintendo som kaster seg over 3DS, andre utviklere står i kø for å tilby spillopplevelser i tre dimensjoner. Alt fra fiskesimulatorer til brystfagre damer som kan sparke fra seg venter på nybakte 3DS-eiere.

Hvem er denne karen?

Konami kan friste med blant annet Pro Evolution Soccer 2011, som Mikael lot seg oppsluke av i Amsterdam. Verdt å nevne er i tillegg at 3DS også får en egen Metal Gear Solid-tittel, Metal Gear Solid: Snake Eater 3D.

Les også
Anmeldelse:

For hjermetrimfans har Ubisoft det Professor Layton-lignende spillet James Noir. Historien finner sted i Hollywood på 60-tallet, og gjennom en rekke tankenøtter skal spilleren løse flere mordgåter. Kan James hamle opp med professorens sjarme?

Er du derimot heller tilhenger av sniking og spionasje, kan vi fortelle at Sam Fisher har planlagt en tur innom Nintendos nye håndholdte. Tom Clancy’s Splinter Cell 3D lanseres samtidig med 3DS-en.

Her er resten av titlene som er på vei til 3DS:

Animal Resort (arbeidstittel)
Asphalt 3D
Bomberman 3DS (arbeidstittel)
Bust-A-Move Universe
Combat of Giants: Dinosaurs 3D
Cubic Ninja (arbeidstittel)
Deca Sports Extreme
Dead Or Alive: Dimensions
Doctor Lautred And The Forgotten Knights
Driver Renegade
DualPenSports
Fish On
Kingdom Hearts 3D
Madden NFL Football
Nikoli’s Pencil Puzzle
Rabbids 3D
Rayman 3D
Resident Evil: Revelations
Resident Evil: The Mercenaries 3D
Ridge Racer 3D
Samurai Warriors Chronicles
The Sims 3
Super Monkey Ball 3D
Super Street Fighter IV: 3D Edition
Tom Clancy’s Ghost Recon Shadow Wars

Hvilke 3DS-titler gleder du deg til? Diskuter i forumet!

Siste fra forsiden