Glem Batman – her ser du butleren hans ta over tøylene

Alfred banker skurkene i denne modifikasjonen.

Skulle du være en av de heldige som ikke hadde noen problemer med Windows-utgaven av Batman: Arkam Knight, har du kanskje begynt å snuse på hva som finnes av «mods» til spillet allerede. Som med de fleste nyere PC-spill har flere begynt å tukle med koden i spillet for å gjøre krumspring.

Alfred slår fra seg

Som du kan se i videoen øverst i artikkelen har noen funnet ut hvordan de kan bytte ut Batman med hans butler, Alfred Pennyworth. Resultatet er mildt sagt absurd – den distingverte eldre herremannen bykser rundt i smoking og meier ned skurker i hopetall.

Vel å merke er ikke butleren helt like tøyelig som sin arbeidsgiver.

– Bevegelsessettet er veldig begrenset, han kan ikke kontre angrep, gjøre omgivelsesbaserte «takedowns» eller «dual takedowns», men han kan fortsatt slå fra seg, står det i YouTube-videoens beskrivelse.

Stemmeskuespillet er det selvfølgelig også vanskelig å gjøre noe med, så butleren må ta til takke med Batmans grimme brumming.

Ødelagt Windows-utgave

Å få puslet til modden er neppe noe mange kan gjøre akkurat nå. Warner Bros. besluttet å trekke Windows-versjonen av Batman: Arkham Knight fra markedet bare få dager etter lansering på grunn av store problemer med spillet. Mange opplevde elendig ytelse og hyppig frysing.

problemet er så alvorlig at Windows-utgaven er langt unna en lansering – det siste vi hørte var murringer om at PC-publikummet kan vente seg en relansering i september.

Konsollutgaven av spillet holder likevel vann. Da vår anmelder tumlet gjennom Gotham i Lynvingens skikkelse på PlayStation 4, var det nesten bare skryt å spore.

– Rocksteady har uttalt at Batman: Arkham Knight er det siste spillet i Arkham-serien. Hvis det stemmer gir de en god spillserie en meget god avslutning. Dette er det beste, mest komplette og flotteste spillet i serien, konkluderte Gøran Solbakken med.

Mange spill sliter med lanseringsproblemer for tiden:
Mortal Kombat X måtte raskt oppdateres på PC etter spillslipp »

Siste fra forsiden