God jul fra oss i Gamer.no

Vi takker dere for nok et herlig år, og gleder oss til å gå inn i 2014.

God jul fra oss i Gamer.no.
Shaiith, Shutterstock

Nå roer vi i Gamer.no tastaturklimpringen litt på julaften, men før vi logger av for å hygge oss sammen med venner og familie vil vi benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul. Julestemningen brer seg over landet, og vi håper at dere alle kan slappe godt av med et godt måltid og fortreffelig selskap i dag.

Hendelsesrikt år

Den nye designen tillater blant annet et artikkelformat for de store leseropplevelsene.

I 2013 har Gamer.no gått gjennom et par store forandringer. Mest merkbart for dere lesere er sikkert den nye designen vi lanserte i oktober, som velter kraftig om på hvordan nettstedet ser ut. Faktisk hadde vi før dette holdt på det forrige utseendet mer eller mindre uforandret siden 2009, og det var på høy tid å modernisere litt.

Samtidig relanserte vi brukeranmeldelsene og ga de et eget område på forsiden. Vi synes det er viktig at dere får gi deres mening om spillene som kommer ut. Så langt har det trillet inn 36 brukeranmeldelser på bare tre måneder, og vi gleder oss til å lese mer fra dere i tiden som kommer.

Neste år vil vi fortsette satsingen på dere brukere med noen finurlige krumspring, blant annet ved å gjøre det lettere for dere å holde dere oppdatert på de spillene og sjangrene dere er mest interessert i. Følg med!

For få uker siden lanserte vi også vår del av Tek Ekstra, en tjeneste som fjerner annonsene på siden, gir deg mer dybdestoff å lese hver uke og ett nytt spill hver måned. Så langt er vi kjempefornøyde med responsen, og vi ser svært lyst på mulighetene Tek Ekstra gir oss til å produsere saker som det ikke hadde vært mulig å gjøre uten. Allerede fredag kommer neste Ekstra-artikkel – en omfattende oversikt over grøsserspillenes historie fra 80-tallet og til i dag.

Bildet er fra Dota 2-finalen under DreamHack Winter i år.

Sist, men ikke minst, har vi trappet opp esportsatsingen vår betraktelig. Dere lesere ga klar beskjed om at mer esport sto på ønskelisten da vi spurte hva dere ville lese mer om, og vi har derfor hyrt inn skribenter for å dekke dette behovet. I tillegg har vi i høst kjørt spillturneringer for dere brukere i flere av de største esportspillene. Esport er absolutt et område vi ønsker å utvikle videre på Gamer.no, og vi har allerede begynt å pønske på noen spennende konsepter for 2014.

Men jula blir ikke stille

Selv om vi tar oss en liten pause betyr ikke det at det blir stille her på Gamer.no i romjula. Faktisk er de rolige dagene proppet med innhold. Allerede første juledag hedrer redaksjonen de spillene som har utmerket seg i år. Andre juledag kan du lese Jon Catos kommentar om et fenomen vi alle har et forhold til: «unboxing».

På fredag forteller ni av redaksjonens skribenter hvilke fem spill som ble deres personlige favoritter i år, og vi trekker de siste vinnerne i julekalenderen. Lørdag får vi høre fra våre esportskribenter, som forteller hvilke tre esportsøyeblikk fra 2013 de har satt mest pris på, før vi på søndag tar en titt på hvilke funksjoner som skiller Xbox One og PlayStation 4 fra hverandre.

Mandag får du vite hvilke spill Gamer.no ser mest frem til i januar måned, mens Gøran gir oss månedens ti anbefalte mobilspill på nyttårsaften.

Da gjenstår det bare å nok en gang ønske dere en fortreffelig jul og et godt nytt år på vegne av hele Gamer.no-redaksjonen. Vi løfter våre dampende gløggkrus i honnør til dere lesere, og gleder oss til alt vi skal gjøre sammen i 2014.

Siste fra forsiden