Blogg

God jul og godt nytt år!

2005 har vært et spennende år for både Gamer.no og spillbransjen. Nå er det tid for å la juleroen senke seg.

Mange mener at fjoråret var et av tidenes beste spillår, med gode utgivelser i kø, spesielt når høsten kom. Men 2005 har jammen ikke vært så aller verst det heller, med to nye spennende håndholdte maskiner og én nestegenerasjons konsoll på markedet helt på tampen.

Det er mange titler man kan trekke frem som spesielt gode, viktige og inspirerende fra 2005. Det er også mye å ta tak i, på godt og vondt, angående Nintendo DS, PSP og Xbox 360. Året fortjener naturligvis en egen artikkel hvor vi kårer beste ditt og datt, og det håper vi også å kunne gi dere i begynnelsen av januar. Derfor er det ingen grunn for meg å gå i detalj i dag. Ingenting nevnt, ingenting glemt.

I steden vil jeg takke dere, leserne våre. Takk for at dere har støttet oss gjennom nok et år. Takk for all nyttig tilbakemelding. Og naturligvis, takk for besøket. Det er fantastisk motiverende å jobbe med et nettsted med titusenvis av engasjerte lesere, hver eneste dag, år etter år. Dere er med å forme Gamer.no, og naturligvis en av årsakene til at vi er Norges største spillside.

Nå tar vi oss tid til en juleferie, og dere vil derfor oppleve vesentlig færre oppdateringer frem til 2. januar. Til gjengjeld stiller vi med fullt batteri og engasjement på nyåret, klar til å gi dere så mye spillstoff vi makter å presse ut.

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Siste fra forsiden