God of War 2 bekreftet

Ryktene om God of War 2 har blitt nå blitt bekreftet av det amerikanske bladet GameInformer.

I februar kom nettstedet Eurogamer med informasjon om tre kommende spill fra Sony, nemlig God of War 2, Gran Turismo 4: Online Edition og Killzone: Liberation. Denne informasjonen hadde de visstnok funnet i markedsføringsdokumenter fra Sony, som de hadde fått tilgang på.

Kort etter at artiklene til Eurogamer var publisert, ble de tatt ned etter trussel om søksmål fra Sony Computer Entertainment Europe. Dette hindret imidlertid ikke informasjonen i å finne veien til andre nettsteder, som Gamer.no. Det tok heller ikke lang tid før Sony offisielt benektet at innholdet i rapporten til Eurogamer var sant.

Nå har imidlertid det amerikanske bladet GameInformer fått det første blikket på God of War 2, og denne bekrefter informasjonen fra Eurogamer om at spillet er på vei til PS2. Bladets forside prydes nemlig av beskjeden om at Kratos vender tilbake til PS2. Spillet ser ut til å få undertittelen Divine Retribution.

I følge Eurogamer sin februar-artikkel er God of War 2 under utvikling hos SCEA Santa Monica, som stod for originalversjonen. Historien skal nok en gang være sentrert rundt Kratos, som denne gangen har tenkt å få hevn over gudene på Olympus.

Eurogamer skrev også at kjettingsverdet hans nå skal kunne brukes til å krysse raviner og trekke ting til bakken, og at spillet kommer med et forbedret klatresystem som resulterer i at mye av kampene foregå både på vegger og i tak. Etter hvert skal Kratos få tilgang til Icarus sine vinger, som kan brukes til å glidefly med. Dessuten får han visstnok mulighet til å ri Pegasus og bruke en rekke nye mytologiske våpen.

Siste fra forsiden