God of War 2

Sony har lansert en video fra God of War 2, og som forventet ser spillet temmelig heftig ut.

Etter at Kratos tok knekken på krigsguden Ares i fjorårssuksessen God of War 2, har han mot sin vilje tatt over rollen til den drepte guden. Han er en mer brutal og farlig krigsgud enn Ares noensinne var, og for å få slutt på denne torturen må han nå legge ut på ei farlig reise for å forandre sin egen skjebne.

Ved hjelp av nye, brutale kampbevegelser og kraftig magi må han kjempe seg gjennom en serie visuelt slående omgivelser, hvor han møtes av grusomme monstre og mektige "sjefsfiender". I løpet av historien stifter vi bekjentskap med flygende griffiner, mektige kykloper og andre beist fra den greske mytologien. Dessuten må vi løse en hel haug kompliserte og intelligente gåter som er vevd inn i omgivelsene og spillhistorien.

Nå har Sony lansert en video fra God of War 2. Denne viser massevis av gameplay, og vi får se nye angrep, fiender og omgivelser. Samtidig er det helt klart at denne etterfølgeren bevarer essensen fra originalen, for den nylanserte videoen gir ikke inntrykk av at gameplayet i God of War 2 skiller seg nevneverdig fra gameplayet i originalen.

Siste fra forsiden