God of War III bekreftet

Sony har bekreftet at spartaneren Kratos er på vei til PlayStation 3.

På lanseringsfesten til God of War II kom sjefsutvikler Cory Barlog med de første hintene om at God of War III var under utvikling for PlayStation 3. I tillegg røpte han det som nå er bekreftet av Sony, nemlig at ristefunksjonen var på vei tilbake til PlayStation-kontrollerne.

Kolossen er en av de heftigste fiendene fra God of War II

Nå har Sony også bekreftet at God of War III er under utvikling for PlayStation 3. Det er Santa Monica-studioet til Sony Computer Entertainment America som jobber med spillet. Det er med andre ord det samme studioet som stod for de to første spillene i serien.

Cory Barlog vil imidlertid ikke være med på den videre utviklingen av spillet. Han har nemlig sluttet i stillingen sin. Sony forteller at de er takknemlige for arbeidet han har gjort på God of War-serien, men understreker samtidig at de er overbevist om at resten av teamet vil gjøre en god jobb på God of War III og Chains of Olympus for PSP.

For øyeblikket har vi ingen informasjon om selve spillet, men det er vel all grunn til å tro at det vil følge tett i forgjengernes fotspor. Både God of War og God of War II fikk strålende kritikk her på Gamer.no.

Siste fra forsiden