God of War IV: Modern Warfare?

Ta en kikk på denne videoen.

Etter mye blod, svette og tårer var endelig God of War III mørbanket og likeså var undertegnende. Og det tok ikke mange minuttene etter rulleteksten rullet forbi at sugen etter neste kapitel meldte seg.

Dessverre har det ikke vært en hemmelighet at God of War III var det siste kapitelet i Kratos' historie. Men hvorvidt God of War-sagaen slutter av den grunn er det sagt lite om. Og nå kan det virke som Santa Monica Studios absolutt har planer om å fortsette med det knallsterke merkenavnet, i hvert fall om vi skal tro en video fra fortiden.

Obs, Obs!Teksten nedenfor avslører noe av plottet i God of War III. Ergo bør du slutte å lese nå om du ønsker å forbli uvitende om spillets historie.

Det er nemlig en såkalt ekstravideo fra det første God of War som nå får fornyet aktualitet. Videoen med navnet "Fate of the Titan" forteller hvordan titanen Cronos falt, tusen år etter Kratos erobret Pandoras tempel som da var lenket til Cronos rygg.

Les også: Ny DS med 3D-grafikk annonsert

Videoen forteller deretter hvordan restene etter den enorme titanen ble funnet av moderne utforskere, og avslutter med de pirrende ordene: "Ikke alle myter må være fra antikkens tider. Snart, som med alle store myter, vil en ny helt oppstå".

Selv om tidsaspektet riktignok virker noe feil i forhold til hendelsene i det tredje God of War-spillet, og ikke minst, at restene til Cronos ble funnet i en ørken i utgangspunktet ikke stemmer helt, er det likevel noe som gjør videoen svært spennende: Nemlig at Cronos har et tydelig hull i skallen, akkurat der hvor Kratos brutalt kjørte inn "Sverdet av Olympus". I tillegg kan det også tydelig sees både moderne kamphelikoptre og humveer, ergo legges det liten skjul på hvilken tidsalder vi befinner oss i.

Les også: Go selger ikke som forventet

Tør vi spå et God of War satt i moderne tid? Selv om tanken i utgangspunktet virker nesten latterlig, er det i hvert fall sikkert at det åpner for mange nye elementer og ikke minst, tvister fra antikkens Hellas.

Les også: Gir etter for presset?

Siste fra forsiden