God of War kan bli trilogi

Skaperen av God of War forteller at oppfølgeren ser meget bra ut, og har stor tro på en trilogi.

I en av sine nyeste bloggoppdateringer forteller God of War-seriens skaper, David Jaffe, litt om hvordan de ligger ann med oppfølgeren til et av fjorårets aller største spill. Her på Gamer.no ble God of War hedret med en meget sterk nier og stemplet som en klassiker som vil bli husket i lang tid fremover. Mye tyder på at oppfølgeren blir en av de viktigste utgivelsene til PlayStation 2 i høst.

– God of War 2 utvikler seg til noe meget, meget pent. Jeg spilte en rekke brett forrige uke, og det er virkelig, virkelig morsomt. Den kunstneriske utførelsen og musikken er mye bedre enn i det første spillet, og det er noen virkelig fine brettdesign i det nye spillet, skriver Jaffe i bloggen sin.

Han bemerker det han tidligere har sagt om at God of War 2 er andre akt i en større historie, og at man aldri vet om et spill blir godt nok til å overgå tidligere utgivelser i en serie. Han virker imidlertid såpass overbevist om at God of War 2 blir en suksess, at han allerede har God of War 3 i tankene:

– Etter forrige uke kan jeg si at jeg er svært sikker på våre sjanser til å fullføre God of War-trilogien, forteller han.

Det overrasker nok ikke mange at det blir mer enn to God of War-spill, men det er definitivt hyggelige nyheter uansett. Om det avsluttende kapittelet om Kratos havner på PlayStation 3 er ikke bekreftet, men vi regner med at utviklerne er klare til å prate mer om trilogien etter lanseringen av God of War 2 i begynnelsen av 2007.

Siste fra forsiden