Gode salgstall for Wii Sports Resort

Gode salgstall for Wii Sports Resort

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Du er langt fra alene om å utføre klønete armbevegelser på stuegulvet om du har gått til anskaffelse av Wii Sports-oppfølgeren. Nintendo kunngjorde nylig at den første salgstall-milepælen allerede er nådd.

Populært på alle kontinenter

Wii Sports Resort er blitt godt mottatt i alle de tre hovedmarkedene, og over én million eksemplarer er nå solgt både i Japan, USA og Europa. I tillegg har Motionplus-oppgraderingen hittil solgt over to millioner i USA, og det tallet inkluderer da både de som selges med spillene Wii Sports Resort og Tiger Woods PGA Tour 10, og de som selges separat.

- Millioner av kunder over hele verden har vist at de ønsker å forlenge sommerferien sin, sa visesalgssjef for Nintendo America, Cammie Dunaway, i en pressemelding.

Utover Wii Sports Resort er det foreløpig kun et fåtall spill som har støtte for Motionplus-teknologien, men flere titler er under utvikling. Med de gode salgstallene hittil, er det imidlertid nærliggende å anta at flere spillprodusenter vil hive seg på etter hvert.

(Kilde: gamingbits.com, pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen