Google Stadia

Google Stadia får en rekke nye spill

Tjenesten slipper nye spill og inngår samarbeid med EA.

I en direktesending på YouTube tirsdag kunne teamet bak Googles nye spillstrømmetjeneste Stadia kunngjøre et knippe nyheter til sin spillstrømmetjeneste Stadia.

Den kanskje mest nevneverdige, nye Stadia-tittelen er Battle Royale-spillet PUBG – som er tilgjengelig for spilling allerede nå. Spillet støtter krysspilling på tvers av Stadia og konsoller, og er gratis for Stadia Pro-abonnenter.

For fans av japanske rollespill av de klassiske skolen kunne Google ellers opplyse at Switch-rollespillet Octopath Traveler nå også er tilgjengelig på Stadia-plattformen.

EA-samarbeid

Teamet kunne ellers informere om at tjenesten nå har inngått et samarbeid med den store spillutgiveren EA.

Dette samarbeidet vil i første omgang føre til at Star Wars Jedi: Fallen Order kommer til Stadia-plattformen, som skal skje til høsten, og deretter vil det også komme spill i Madden NFL- og FIFA-serien.

Octopath Traveler er også blant de nye Stadia-spillene.
Google Stadia

Hele sendingen med alle Stadia-nyhetene ser du øverst i artikkelen.

Som vi rapporterte tidligere denne måneden er Stadia Pro for tiden tilgjengelig i en gratis prøveperiode i alle lanseringslandene, som altså omfatter Norge, i to måneder fra 8. april. Grunnen er den pågående koronavirus-situasjonen.

I gratisperioden er det kun ni spill som er tilgjengelige; GRID, Destiny 2: The Collection, SteamWorld Dig 2, Thumper, GYLT, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, Serious Sam Collection, Spitlings og Stacks on Stacks (on Stacks).

Google Stadia ble lansert i november i fjor og hadde en noe haltende start. I vårt førsteinntrykk kunne vi konstatere at tjenesten fungerer godt på det tekniske nivået, men at spillutvalg og rammeverk trenger forbedringer.

Les også: Google Stadia åpner nytt spillstudio med God of War-produsenten ved roret »

Siste fra forsiden