Gran Turismo 4 blir utsatt til sommeren

Dårlig nytt for utålmodige bilspillfanatikere; det etterlengtede Gran Turismo 4 kommer ikke før til sommeren.

En talsmann for Sony Computer Entertainment Europe har i dag bekreftet at spillet vil bli ytterligere forsinket. Det ser ikke ut som om det neste spillet i Gran Turismo-serien kommer før juni eller juli. Det er ikke gitt noen årsak for denne forsinkelsen, men det spekuleres i om flerspillerkomponenten kan være problemet. I et spill som Gran Turismo 4 kan selv den minste laggingen være ødeleggende for spillopplevelsen.

Det er knyttet store forventninger til Gran Turismo 4. De tidligere spillene i serien har med få unntak høstet lovord fra media og spillere, og det kommende GT4 må sies å være en av årets mest lovende PS2-eksklusive titler. Spillet inneholder en ny fysikkmotor som skal sikre enda mer realisme, samtidig som det lover å være mer tilgjengelig for nybegynnere enn tidligere spill i serien (med mulig unntak av Gran Turismo Concept 2002 ) har vært.

Med over 500 autentiske biler (inkludert, for første gang i seriens historie, kabrioleter) og en hel haug med baner, skulle spillet i alle fall ha mye å by på. Grafikken skulle heller ikke skuffe noen, da GT4 ser ut til å bli et av de lekreste PS2-spillene så langt.

Siste fra forsiden