Gran Turismo 5 utsatt

Sonys flaggskip for autofile blir ikke å se på en stund.

På Tokyo Game Show i fjor ble det kjent at Gran Turismo 5 skulle slippes i mars 2010 i Japan, mens amerikanske og europeiske slippdatoer skulle offentliggjøres senere. Nå blir det derimot enda lenger å vente for tilhengere av den populære bilserien.

Reuters melder nå at det femte spillet (hvis man ser bort ifra mindre spill som bærer Gran Turismo-navnet) er utsatt. Sony har heller ikke gitt noe ny slippdato, som betyr at spillets slippdato igjen er oppført som "TBA" (to be announced).

Spillet skal innføre skademodeller med en sanntidsmotor som beregner hvor stor bulk du får på kjerra di - alt etter hvor fort og hvilken vinkel smellet kommer fra. Samtidig skal det for første gang i serien være mulig å spille med opptil 16 andre over internett. Spillere kan også velge om de vil kjøre på dagen eller natten, samt oppleve diverse væreffekter.

Det kan tenkes at spillet enten får slippdato til jul eller blir sluppet på vårparten neste år, selvom dette kun blir spekulasjoner. For de ekstra motorglade er fremdeles fjorårets Gran Turismo å finne på PSP, dog fikk ikke dette spillet all verdens skryt i vår anmeldelse.

.

Siste fra forsiden