Gran Turismo 6 avslutter nettspillingen

Sony stenger snart serverne til bilspillet.

Sony

Om du er blant de som fremdeles har det moro med bilspillet Gran Turismo 6 må du snart belage deg på en kraftig begrenset spillopplevelse. På spillets offisielle hjemmeside opplyses det nemlig at serverne til spillet stenges den 28. mars neste år.

Det betyr altså at spillets Internett-basert funksjonalitet ikke lenger vil være tilgjengelige, slik som for eksempel Seasonal Events og Quick Match.

Sony

Stanser salg av nedlastbart innhold

I tillegg til dette vi også distribusjonen av nedlastbart innhold til spillet opphøre, noe som vil skje allerede den 31. januar. Det innebærer at du må laste ned alt ekstrainnhold før den datoen, om du ennå skulle mangle noe av det.

Stengningen av nettfunksjonaliteten fører for ordens skyld også til at det ikke lenger vil bli mulig å bruke applikasjonen GT6 Track Path Editor, som brukes til å redigere egne baner.

Utvikleren skriver at de heretter skal fokusere enda mer på å videreutvikle nettjenestene til den nyeste tittelen i serien, Gran Turismo Sport, som vår anmelder mente hadde for lite innhold ved lansering.

Gran Turismo 6 ble lansert i 2013 og mottok generelt gode anmeldelser. Her på huset ble spillet tildelt 7 av 10 mulige poeng, med den konklusjon av spillet både er innholdsrikt og byr på masse bilkjøringsglede, men at det samtidig ikke hadde klart å henge helt med i tiden.

Et annet bilspill byr på nå nyheter: Need for Speed Payback har fått en stor oppdatering »

Siste fra forsiden