Need for Speed Payback-oppdatering introduserer flere biler og moduser

EA frister med både gratisnyheter og betalt innhold.

Need for Speed Payback fikk en heller laber mottakelse da det kom ut for en drøy måned siden, og både spillere og anmeldere – vår egen Petter Lønningen inkludert – kritiserte spesielt bilspillets progresjonssystem. En drøy uke etter lanseringen innførte EA og utvikler Ghost Games store endringer for å forbedre spillopplevelsen, og nå gjør de nok et forsøk på å vinne tilbake fansen.

Speedcross-oppdateringen byr på nye biler og flere gateløp.
EA

Den 19. desember får Need for Speed Payback en stor oppdatering – kalt Speedcross – med både nye biler å leke seg med og flere moduser å bryne seg på. Det skriver EA på sine nettsider.

Poengløp og forlatte biler

Øverst på listen over nyvinninger er oppdateringes titulære modus. Her kjører man spesialbygde biler gjennom diverse baner, der målet er å score så mange poeng som mulig. Dette gjør man ved å sladde i svinger, hoppe over hopp, kjøre så fort som mulig gjennom fartskontroller og ødelegge gjenstander på veien. Speedcross følger med gratis for alle som kjøpte spillets Deluxe-utgave, mens alle andre kan kjøpe den separat.

Spillere som har savnet flere doninger i spillet kan glede seg over å finne nye fartsmonstre gjemt rundt omkring i Fortune Valley. Finneren er vinneren, men bare dersom man klarer å unnslippe de mange politibilene som flokker til med en gang man klatrer inn bak rattet. De forlatte bilene introduseres gratis for alle som eier Need for Speed Payback.

EA lover også enda en modus, gratis for alle som eier spillet, kalt Drift Run. Modusen er basert på Drift Trial-løpene som allerede finnes i enspillerdelen, med racing i høy hastighet for opptil åtte spillere på ti forskjellige baner.

Til slutt forsikrer utgiveren om at støtte for ratt og pedaler endelig er på vei. Teamet har inngått en samarbeidsavtale med Logitech, og fra og med 19. desember kan man bruke både Logitech G29 og Logitech G920 med PC-versjonen av spillet.

EA har også gjort endringer i Star Wars Battlefront IIs kontroversielle progresjonssystem »

Siste fra forsiden