Star Wars Battlefront II har nå blitt mer generøst med godene

Ruller ut endringer i det kontroversielle progresjonssystemet.

EA

I forbindelse med den midlertidige fjerningen av det sterkt mislikte mikrotransaksjonssystemet i Star Wars Battlefront II kunngjorde EA at det skulle gjøres endringer. Nå har selskapet kunngjort de første endringene på sine hjemmesider.

Endringene består i hovedsak i at belønningene blir noe mer generøse enn de har vært hittil når det gjelder progresjonsystemet og økonomien i spillet.

EA

Flere credits og flere deler

Mer spesifikt vil spillere nå oppleve at utbetalingene av credits vil øke ved slutten av hver runde over hele linjen, og toppspillere på hvert lag vil oppleve den største økningen i belønninger.

Ellers har EA gjort mengden credits du kan tjene daglig i arkademodusen hele tre ganger større. Selskapet skriver at spillere visstnok nådde taket på 500 credits mye raskere enn de hadde ventet, så nå øker de altså dette taket til 1500 credits i stedet.

Til sist vil de daglige kistene du kan åpne ved pålogging nå gi spillerne flere deler som brukes til å oppgradere Star Cards, slik at man kan få mer fart på progresjonen i den retningen man ønsker i spillet.

Ifølge EA er de nye endringene bare de første, små stegene mot vesentlig større endringer som kommer etter hvert, men flere detaljer om disse er ennå ikke delt.

Mikrotransaksjoner er ingen spøk: Tenåring brukte over 80 000 kroner på slike kjøp i løpet av to år »

Siste fra forsiden