Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 gjør endringer etter massiv kritikk fra spillere

Polyphony lover større utbetalinger og muligheten til å selge biler.

Sony Interactive Entertainemtn

Forrige ukes oppdatering for Gran Turismo 7 introduserte store endringer til spillets økonomi. Kort forklart fikk spillere mindre penger for å vinne løp, noe mange tolket som et forsøk fra utvikler Polyphony Digital på å pushe mikrotransaksjoner.

Kritikken haglet og snittet på brukeranmeldelser hos Metacritic stupte til det dårligste noensinne for et Sony-spill. Nå lover Polyphony endringer.

Større utbetalinger og salg av biler

Gran Turismo 7.
Sony Interactive Entertainemtn

I en melding på den offisielle PlayStation-bloggen varsler Gran Turismo-sjef Kazunori Yamauchi at en ny oppdatering vil rulles ut i begynnelsen av april.

Denne skal blant annet heve utbetalingene man får for en rekke løp, samt løfte grensen på penger man kan ha i lommeboka fra 20 millioner til 100 millioner Credits. I tillegg introduseres åtte nye Endurance-løp, og mengden med brukte og legendariske biler som er til salgs til enhver tid vil øke.

Videre lover Yamauchi at teamet jobber med å introdusere mer innhoold og ny funksjonalitet i nær fremtid. Blant annet kommer 24-timersløp, flere World Circuit-løp og en nettbasert Time Trial-modus.

Sist, men ikke minst skal man etter hvert få muligheten til å selge biler, noe fans har etterspurt siden spillets lansering. Når noe av dette kommer er imidlertid uvisst.

Plaster på såret

Som et plaster på såret vil Polyphony dele ut et engangsbeløp på én million Credits til alle spillere.

Utbetalingen er tilgjengelig for de som kjøpte Gran Turismo 7 før 25. mars. Alt du må gjøre er å logge deg inn i spillet før 25. april, og så vil pengene dukke opp i lommeboka.

LES OGSÅ: Rocket League møter golf i Turbo Golf Racing »

Siste fra forsiden