Gran Turismo 7

Gran Turismo 7-utvikleren vurderer å gi ut spillet på PC

– Det er ikke så enkelt.

Sony Interactive Entertainment

Gran Turismo 7 ble lansert 4. mars i år. Det nyeste spillet i Sonys populære racingserie er foreløpig kun tilgjengelig på PlayStation 4 og PlayStation 5, men det kan endre seg i fremtiden.

Gran Turismo 7 kan komme til PC.
Sony Interactive Entertainment

I et intervju med nettstedet GTPlanet sa spillsjef Kazunori Yamauchi at teamet hans – Polyphony Digital – tenker på å bringe spillet til PC. Han påpeker at det ikke nødvendigvis blir en enkel oppgave, men bekrefter at det er noe som vurderes.

– Gran Turismo er et veldig finjustert spill. Det er ikke mange plattformer som kan kjøre spillet i 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet, så en måte vi fikk til det var å begrense antall plattformer. Det er ikke et enkelt tema, men vi ser selvfølgelig på det og vurderer det, sa Yamauchi.

Sony har de siste årene blitt mer aktive på flerplattformfronten, og har gitt ut en rekke PlayStation-spill til PC. Det japanske selskapet har ikke sagt noe om PC-planer for Gran Turismo 7, men dersom det skulle skje i fremtiden blir det trolig minst ett år etter den opprinnelige konsollanseringen.

Kan endelig selge biler

Tross mye positiv omtale fra kritikere, har Gran Turismo 7 levd et turbulent liv siden lansering. Fans har blant annet kritisert spillets mikrotransaksjoner, samt at det ikke er mulig å selge overflødige biler man har i garasjen.

Spillets nyeste oppdatering – lansert forrige uke – har riktignok fikset på sistnevnte. Nå kan man selge biler via Car Valuation Service, en tjeneste som riktignok kun blir tilgjengelig etter du har fullført alle 39 GT Café-kapitler i hovedspillet.

LES OGSÅ: God of War Ragnarök har satt salgsrekord for PlayStation »

Siste fra forsiden