Gran Turismo 7

Gran Turismo 7-sjefen avviser påstander om aggressive mikrotransaksjoner

Hevder at fremtidig spillinnhold vil løse problemet.

Sony Interactive Entertainment

Den nyeste oppdateringen for Gran Turismo 7 introduserte kraftige reduksjoner til utbetalingene man får etter løp. Dette gjør prosessen med å tjene nok til å kjøpe nye biler til en langtekkelig prosess, men utviklere Polyphony Digital avviser påstander om at målet er å pushe mikrotransaksjoner.

I en melding på spillets nettsider tok spillsjef Kazunori Yamauchi tak i anklagene. Han forteller at spillere skal ha tilgang på mange forskjellige biler og løp uten å måtte bruke mikrotransaksjoner.

Planen er også at man skal være nødt til å kjøre de samme løpene igjen og igjen for å tjene nok penger. Dette vil riktignok først løses gjennom fremtidig innhold til Gran Turismo 7, som Yamauchi foreløpig ikke kan si noe om.

– Vi kommer etter hvert til å fortelle dere om planene for tilleggsinnhold, flere løp og flere funksjoner som vil være med å fikse dette problemet. Det er leit at jeg ikke kan forklare mer akkurat nå, men vi planlegger å fortsette å justere på Gran Turismo 7 slik at så mange spillere som mulig kan nyte spillet.

Deretter rettet Yamauchi en oppfordring til spillere om å se på det større bildet, tilsynelatende i stedet for å kritisere kortsiktige endringer.

– Vi hadde virkelig satt pris på om alle kunne se på veksten til Gran Turismo 7 på litt lengre sikt.

Så gjenstår det å se om den forklaringen er nok til å tilfredsstille misfornøyde spillere.

LES OGSÅ: En bråte med Perfect Dark-utviklere har sluttet »

Siste fra forsiden