Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 får slakt av spillere

Har laveste snitt for brukeranmeldelser på et Sony-spill noensinne.

Sony Interactive Entertainment

Problemene fortsetter for Gran Turismo 7, og nå har spillere fått nok. Etter lengre nedetid og mikrotransaksjonsdramatikk har fans tatt til BilderMetacritic for å lufte sin frustrasjon, der brukeranmeldelser i skrivende stund har et snitt på 2,1 på PlayStation 5 og 2,9 på PlayStation 4.

Det har vært en humpete uke for Gran Turismo 7.
Sony Interactive Entertainment

Som nettstedet VGC påpeker er dette det laveste snittet for et Sony-utgitt spill noensinne. World of Warriors for PlayStation 4 sitter også på 2,9. Det er riktignok kun basert på ti anmeldelser, mens Gran Turismo 7 har fått inn nærmere 6000.

De fleste av disse har kommet inn i løpet av de siste dagene, etter spillets kontroversielle 1.07-oppdatering. Denne reduserte utbetalingene du får etter hvert løp, som igjen gjør jobben vanskeligere med å tjene opp nok penger til å kjøpe nye biler.

Mange mener dette er et kynisk forsøk fra Polyphony Digital på å tvinge spillere til å ty til mikrotransaksjoner. At kjøp av enkelte biler kun er mulig i tidsbegrensede perioder har også styrket spillernes mistanke om at målet er å få tvinge frem bruk av ekte penger.

Spillsjef Kazunori Yamauchi har på sin side avvist anklagene. I en melding til fansen lovet han at problemet med lave løpsutbetalinger ville løses med fremtidig innhold for Gran Turismo 7. Yamauchi kunne imidlertid ikke utdype eller gi detaljer om tilleggsinnhold for spillet.

Nye Perfect Dark kan også ha støtt på problemer.
Flere av spillets utviklere har forlatt prosjektet »

Siste fra forsiden