Gran Turismo 5 er sendt til trykkeriet

Gran Turismo 5 er sendt til trykkeriet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Etter en haug med utsettelser virker det som Gran Turismo 5 omsider er på vei – til butikkene altså. Spillet ble senest utsatt for drøye to uker siden, og brøt dermed datoen som ble satt under årets Gamescom. Ramaskrikene lot ikke vente på seg, men Sony lovet at spillet skulle rekke årets julehandel. Men etter så mange utsettelser ble selv de mest ihuga fans svært skeptisk.

Verdens bilspill-entusiaster kan nå slippe ut et kollektivt lettelsens sukk: Skaperen bak serien, Kazunori Yamauchi, bekreftet at Gran Turismo 5 omsider er ferdig utviklet. Det var under et pågående bilshow i Las Vegas at Yamauchi kunne avsløre at platene trykkes i dette øyeblikket. Yamauchi sa riktignok ikke noe om spillets slippdato, men all fornuftig tankegang peker mot at Sony jobber for harde livet med å få ut spillet til årets julehandel.

(Kilde: CVG.com)

Kommentarer (22)

Forsiden akkurat nå

Til toppen