Gran Turismo 5 utsettes ... igjen

Gran Turismo 5 utsettes ... igjen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Gran Turismo 5, eller GT5, har blitt utsatt så mange ganger at folk etterhvert har sluttet å bry seg. Men da utviklerne satt datoen 2. november under årets Gamescom og lovet høyt og hellig at spillet ville komme denne gangen, trodde vi faktisk på det – vi lot oss i hvert fall håpe. Men akk, GT5 har blitt utsatt igjen. Det dukket forleden dag opp rykter om at GT5 ville bli forsinket i Russland, men nå viser det seg dessverre at utsettelsen også gjelder USA – og ergo antageligvis resten av kloden også.

Heldigvis er det ikke snakk om all verden til utsettelse; Sony lover at det kun er den aller siste finpussen som trenger litt mer tid, og at spillet vil være klart til juleferien. Vi håper selvsagt det stemmer, ettersom romjula i hvert fall hos Spillverket er planlagt viet til den kommende racingsimulatoren.

(Kilde: blog.us.playstation.com)

Kommentarer (88)

Forsiden akkurat nå

Til toppen