Gran Turismo 5 har trafikk-kork

Gran Turismo 5 har trafikk-kork

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Gran Turismo 5 er endelig på markedet, og naturlig nok er iveren stor blant dem som har skaffet seg spillet. Sony melder nå in-game at den ekstreme pågangen lager nettverksproblemer og at de må begrense deler av spillet inntil videre.

Ifølge meldingen er det kombinasjonen av svært mange brukere og spillets konstante kommunikasjon med nettet som nå forårsaker ulike problemer, først og fremst i form av svært lange lastetider og trege menyer i ulike deler av spillet.

Som midlertidige tiltak har Sony nå deaktivert visning og oppdatering av loggen i community-seksjonen av GT-modusen og opplyser også om at profilen og vennelisten i noen tilfeller ikke vil kunne oppdateres.

Det jobbes nå hardt med å løse opp trafikkorken, og for brukere som opplever store problemer foreslår Sony å koble PS3-en av nettet til de verste problemene er over.

Opplever du at Gran Turismo går tregt?

Les også: Derfor ble Gran Turismo 5 forsinket
Les også: Lag dine egne baner i Gran Turismo 5
Les også: Anmeldelse: Need for Speed: Hot Pursuit

(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen