Lag dine egne baner i Gran Turismo 5

Lag dine egne baner i Gran Turismo 5

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Er det ett spill Playstation 3-eiere har ventet lenge på er det Gran Turismo 5. Spillet har i flere år blitt dratt frem som det spillet som vil sette alle andre racere permanent på troféhylla, folk forventer rett og slett det beste bilspillet noensinne.

Spillet har omsider fått en endelig og bekreftet lanseringsdato, 2. november, og nå begynner vi å danne et overblikk over et par av de nye funksjonene som vil være med i spillet. Vi har allerede fått vite at spillet vil ha såkalt skademodellering, i tillegg vil vi få omfattende væreffekter som regn og snø blant annet, og det vil nå være mulig å kjøre på natten.

Sony har i tillegg bekreftet det mange håpet på: Gran Turismo 5 vil ha en baneskaper-modus. Vi har ingen detaljer på dette enda, men brukere vil med dette verktøyet kunne lage egne racerbaner og dele de med andre over nett.

I tillegg vil spillet ha såkalte stuntbaner, som antakelig vil demonstrere spillets skademodellering på overbevisende måte. Til slutt annonserer Sony at blant det gigantiske utvalget biler man har å velge mellom i dette spillet finner vi en rekke go-karter.

Betyr det at vi får kaste røde skjell på motstanderne våre?

Les også: Gran Turismo 5 utsatt
Les også: Gran Turismo 5-demo veldig snart
Les også: Lekkasje avslører Sony-hemmeligheter


(Kilde: CvG)

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen