Grand Theft Auto 5 i Hollywood?

Ryktene vil ha det til at vi får se Vinewood igjen om ikke så lenge.

Grand Theft Auto har lenge vært en av de absolutt største spillseriene bransjen har å by på, og ryktene rundt et uunngåelig Grand Theft Auto 5 kommer nok til å fortsette å florere helt til oppfølgeren når de tusen hjem.

Rockstar har altså ikke annonsert oppfølgeren offisielt, men mye tyder på at det jobbes med saken. Studioet Rockstar North, som laget GTA 4, er for øyeblikket på utkikk etter mange slags utviklere, inkludert animatører, designere og programmerere til kunstig intelligens, lyd og fysikk.

Ifølge CVG krever Rockstar North at animatøren skal ha erfaring fra tidligere arbeid med tredjepersons actionspill. Det høres utvilsomt ut som noe de kan trenge til GTA 5, men samtidig holder det samme studioet også på med et annet tredjepersons actionspill, nemlig det PS3-eksklusive 70-talls spionspillet Agent. Det har vært stille som i graven rundt sistnevnte spill, så hvorvidt de fortsatt trenger nye utviklere til det prosjektet er sannelig ikke godt å si.

Les også: Agent annonsert på fjorårets E3

Offentliggjøres snart?

Grand Theft Auto: San Andreas

Et annet rykte som relateres til GTA 5 serveres av vg247 i en av de merkeligste rykteartiklene undertegnede har lest på en stund. Journalisten hevder tilsynelatende at GTA 5 er satt til Hollywood, og at det muligens skal offentliggjøres på et Max Payne 3-arrangement om ikke lenge.

Kilder nær Eurogamer hevder at Rockstar jobber hardt med å undersøke Hollywood-området – antagelig for å kunne gjenskape distriktet på mest mulig autentisk vis. Kilden kunne dog ikke bekrefte hvilken del av Rockstar det var som bedrev undersøkelsene, eller til hvilket spill.

Hollywood er nok et litt lite område for et helt GTA-spill, og da er det nærliggende å tro at spillet i så fall vil omfatte minst hele Los Angeles. Grand Theft Auto: San Andreas fant sted i Los Santos, San Fierro og Las Venturas, hvorav den første var en fiktiv versjon av Los Angeles – inkludert Hollywood-lignende Vinewood.

Les også: Anmeldelse: Grand Theft Auto IV
Les også: Anmeldelse: Red Dead Redemption

Siste fra forsiden