Grand Theft Auto-klassiker til nytt publikum

Ting tyder på at Vice City kan komme til Mac eller andre, nye plattformer.

Man skulle ikke tro det, men sensurorganer i enkelte lands forvaltning kan ofte være en venn for oss spillere. Spesielt det tyske sensurorganet har røpet en rekke spill de siste årene.

Denne gangen er det Australias aldersgrensesettere som har slurvet litt med rutinene og avslørt det som kanskje kan være en nyversjon eller nyutgivelse av det ekstremt populære Grand Theft Auto: Vice City.

Til tross for at spillet nå er mange år gammelt dukket det opp på «Australias Classificiation Board» sin nettside nylig. Enhver som har hørt rasende Yahtzees utskjellinger vet at det ikke er sjeldent at et spill bruker litt tid på å nå Oceania, men det får da være grenser. Altså må det være en annen grunn til at det er sendt til vurdering.

Rockstar har i etterkant sagt at dette ikke er snakk om noe nytt spill, men at de har bedt organet vurdere spillet på nytt "som ledd i arbeid med eldre produkter". Hva dette innebærer er ikke godt å vite.

Forklaringen kan være at en direkte relansering planlegges, gjerne som en del av en større pakke. Det spekuleres også i at både GTA3, Vice City, San Andreas og også Max Payne skal vurderes på nytt fordi spillene skal lanseres til Mac.

Les også:GTA skremmer innbruddstyver
Les også:Vice City-søksmål fortsetter
Les også:Sega AM2-sjef støtter Rockstar


(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden