Grand Theft Auto: San Andreas kom nettopp til PlayStation 3 i ny drakt

En oppusset versjon av spillet landet på PlayStation Store ute av det blå.

Rockstar Games

Uten noen form for annonsering har Rockstar Games sluppet en ny variant av Grand Theft Auto: San Andreas på PlayStation 3. Den nye utgaven koster 139 kroner, og skal være en versjon som på papiret er bedre enn versjonen som tidligere var tilgjengelig på nettbutikken – en emulert utgave av PlayStation 2-spillet.

Basert på mobilutgaven?

Grand Theft Auto: San Andreas.

Den nye versjonen virker å være identisk med varianten som ble sluppet på Xbox 360 i oktober fjor, som var basert på mobilutgaven til Android og iOS. Ifølge oppføringen på nettbutikken har versjonen en oppløsning på 720p.

Uheldigvis fikk den nye Xbox 360-versjonen en del pepper også, ikke minst av Digital Foundry som blant annet pekte på at effekter manglet, og at musikk som var i spillet før hadde blitt fjernet.

I fjor anbefalte vi også PC-spillere om å holde seg unna den nyeste oppdateringen til spillet av mange av de samme grunnene. Vi vet ennå ikke om den nye PlayStation 3-versjonen er noe bedre.

Grand Theft Auto: San Andreas.

Det virker for øvrig som om den emulerte utgaven samtidig har blitt trukket fra nettbutikken til PlayStation 3. Interessant nok er den fremdeles tilgjengelig som en del av samlepakken Grand Theft Auto Trilogy, som inneholder alle de tre spillene som ble sluppet på PlayStation 2: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas.

Grand Theft Auto: San Andreas tar sted i en fiksjonalisert og vridd utgave av California-området. Særlig Los Angeles-aktige Los Santos fikk mye oppmerksomhet. Vi tok på oss rollen som gjengmedlemmet Carl Johnson, og kunne boltre oss fritt i det store landskapet.

Det nyeste innslaget i serien er kom ut for to år siden, men…
Du burde virkelig gå for PC-utgaven av Grand Theft Auto V »

Siste fra forsiden