Grand Theft Auto V til PC er straks ferdig

Rockstar ringer også julen inn med en juleoppdatering.

Grand Theft Auto V får juleinnhold.
Rockstar

Etter slipp på Xbox 360 og PlaySation 3 i fjor høst, samt PlayStation 4 og Xbox One i år, er det én plattform som Grand Theft Auto V har igjen å erobre. Gran Theft Auto V kommer til PC 27. januar 2015, og ifølge Rockstar er arbeidet så å si ferdig allerede.

Snøbalkrig!

– Vi er nå i sluttstadiet av utviklingen av Gramd Theft Auto V til PC, og håper at vi har greid å finne og presentere de offisielle systemkravene i løpet av en ukes tid, skriver de i en oppdatering på sine sider.

I samme åndedrag never de at det ikke er noen planer om å lempe den mye omtalte førstepersonsmodusen fra PlayStation 4- og Xbox One-utgavene inn i de eldre utgavene til Xbox 360 og PlayStation 3. De kan heller ikke love at de gamle utgavene får like lang livstid som de nye når det kommer til oppdateringer, men sier at de ikke har noen konkrete planer om å sette en stopper for det med det første.

Får juleinnhold

Pepperkakemannen raner butikk.

For å få Grand Theft Auto V-spillerne til å komme i skikkelig julestemning har Rockstar også planer om å legge inn masse juleinnhold i spillet. Logger du på Grand Theft Auto Online på 1. juledag kan du boltre deg i et nytt julelandskap, og til og med delta i snøbalkrig. Du kan skyte fyrverkeri opp i himmelen, og kose deg med gaver på julaften, samt ikle deg passende juleklær.

Nye kjøretøy og våpen hører også med, men disse blir værende i spillet etter at julefeiringern tar slutt 5. januar. Disse inkluderer slikt som varmesøkende missiler, sensorminer og biler som Hot Rod Christmas Rat Loader, Slam Van, og sportsbilene Massacro og Jester.

Vi likte godt oppdateringen av Grand Theft Auto V i høst.
– Det velkjente universet fremstår som nytt og friskt »

Siste fra forsiden