Gratis Bloodborne-oppdatering introduserer ny jegerklan

The Old Hunters-utvidelsen er ikke det eneste ekstrainnholdet som er på vei til spillet.

Sony Japan

Den 24. november får Bloodborne sin første, og sannsynligvis eneste utvidelse i form av Bloodborne: The Old Hunters. Med et stort utvalg av nye våpen i baklomma får vi utforske tre nye områder, slakte et hav av blodtørstige monstre og forhåpentlig møte en og annen jeger med en spennende historie å fortelle.

Lederen for The League-klanen.

Utvidelsen er imidlertid ikke det eneste tilleggsinnholdet vi har i vente, og Sony annonserte denne uken en gratis oppdatering som er på vei til spillet. Oppdateringen introduserer en helt ny jegerklan kalt The League, samt dens svært mystiske leder.

Om du melder deg inn i klanen får du tilgang på et nytt våpen og du vil kunne tilkalle datastyrte medhjelpere dersom du befinner seg i vanskelige situasjoner. Ved å hjelpe andre spillere gjennom nettbasert samarbeidsspill kan du også samle poeng og konkurrere med andre klanmedlemmer om å trone The Leagues ledertavle.

Det er foreløpig uvisst når oppdateringen vil slippes, men trolig kommer den enten like før eller samtidig med lanseringen av The Old Hunters.

Bloodbornes første utvidelsespakke er like rundt hjørnet.
Se traileren for The Old Hunters her »

Siste fra forsiden