Se den første traileren til Bloodbornes utvidelsespakke

The Old Hunters skal komme i høst.

Under sin Tokyo Game Show-presentasjon tirsdag morgen har Sony annonsert at Bloodborne får sin første utvidelse i høst. PlayStation-giganten viste en trailer som du kan se øverst i artikkelen. 

Bloodborne: The Old Hunters skal slippes 24. november i Japan. Ingen dato ble nevnt for oss i vesten, men det vil være rart om vi ikke får tilgang på spillet i løpet av senhøsten. 

En ny fysisk utgave av Bloodborne skal slippes i Japan 3. desember. Der følger The Old Hunters med på kjøpet. Det er ikke kjent om den utgaven også dukker opp i vår verdensdel. 

Ble varslet i mai

Allerede i mai kunne vi melde om at mer Bloodborne var på vei. Den gang tok Sony-topp Shuhei Yoshida til Twitter for å bekrefte at en utvidelse var under utvikling. 

Bloodborne følger dermed i fotsporene til Dark Souls og Dark Souls II som kommer fra samme studio. Førstnevnte fikk utvidelsen Artorias of the Abyss, mens sistnevnte fikk hele tre nye tillegg: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King og Crown of the Ivory King. 

Bloodborne ble lansert til PlayStation 4 i mars i år. Mange la sin elsk på det dystre actionrollespillet den gang, og særlig fikk det mye skryt fra Dark Souls-fansen. 

Vår anmelder var også svært fornøyd, og slengte en 9-er på slutten av anmeldelsen sin. Han konkluderte med at:

– Bloodborne er et fantastisk spill, og uten tvil blant det aller ypperste man kan få til PlayStation 4. Hidetaka Miyazaki og From Software har greid å beholde følelsen fra tidligere spill, men samtidig fornyet og endret på oppskriften slik at det føles nytt og spennende ut.

Vi tok en titt på hva som gjør Dark Souls-serien så interessant.
Derfor er Dark Souls-spillene blant de viktigste i moderne tid » (krever Ekstra)

Bloodborne: The Old Hunters

PS4
Slippdato: 24. november 2015
Sjanger: Rollespill
Utvikler: From Software
Utgiver: Sony Comupter Entertainment

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen