Utforsk en snødekt verden i Dark Souls 2

Vinteren får en tjuvstart med Crown of the Ivory King.

From Software

Dark Souls II imponerte oss stort da det ble lansert tidligere i år, og Windows-versjonen stakk til og med av med den aller gjeveste karakteren et spill kan få her hos oss.

Brrr! (bilde: From Software).

I etterkant av lanseringen har utvikler From Software lansert to nedlastbare tilleggspakker, og i dag gir de ut den tredje og siste pakken. Folk som har kjøpt sesongpass fikk tilgang på den allerede i går.

Planen var opprinnelig å gi den ut den 23. september, men utgivelsen ble utsatt cirka én uke.

Den siste ekspansjonen heter Crown of the Ivory King, og foregår i et område preget av snø og is. Kanskje det er den perfekte motvekten til noen av spillets mørkere katakomber?

Bilde fra en av de to forrige ekspansjonene, Crown of the Iron King. (bilde: From Software).

For å nå det nye isødet kan du ta utgangspunkt i Shaded Woods-bålet, gå opp trappene der og ta til venstre. Dette innebærer selvsagt at du må ha nådd Shaded Woods i utgangspunktet.

De to forrige ekspansjonene har begge blitt godt mottatt av spillmiljøet. Trilogien er ment for erfarne spillere, og inkluderer både nye spillområder, fiender og «bosser». Heldigvis inneholder de også muligheten til å plukke med seg nye rustninger og våpen.

Vi vet ikke om utvikleren planlegger noen nye tilleggspakker til Dark Souls 2. Mye av studioets fokus er nok på det kommende PS4-spillet Bloodborne.

Siste fra forsiden