Gratis Left 4 Dead-innhold med dato

"The Sacrifice" er rett rundt hjørnet.

Valve skal vi virkelig ha skryt for hvordan de har behandlet Left 4 Dead-spillerne. Når de annonserte at Left 4 Dead 2 var på vei lovet de å fortsette å støtte det første spillet i like stor grad som før, og at ingen skulle bli tvunget til å kjøpe oppfølgeren. Ingen hadde vel egentlig forventet at utvikleren skulle holde det de lovet. Men det gjorde de.

Også det nyeste stykket nedlastbart innhold, som nylig ble annonsert, vil gjøres tilgjengelig spillere av begge spillene. Pakken heter "The Sacrifice", og rulles ut den 5. oktober.

Historiemessig er denne kampanjen forløperen til "The Passing", i "The Sacrifice" skal vi lede de overlevende sørover. Det innføres såkalte selvoppofrende gameplay, hvor én av spillerne vil kunne ofre seg selv for å redde de andre i gruppa.

Uansett om du spiller det første eller andre spillet, kampanjen er spillbar i alle spillets ulike moduser. Spillere av Left 4 Dead 2 vil i tillegg tillegg få det første spillets kampanje, "No Mercy", inkludert. Den beste nyheten av alt? Det hele vil være gratis, i alle fall for PC-spillere.

Les også:Anmeldelse: Left 4 Dead 2
Les også:Valve møter Steam-kritikk
Les også:Gjør deg klar for mer zombieslakt


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden