Gray Matter utsatt igjen

Det blir ingen overnaturlige eventyr i oktober.

Eventyrspillet Gray Matter ble kunngjort for mange herrens år siden, og ble også lagt på is i 2004. Så ble prosjektet startet igjen i 2006, før det byttet utvikler året etter. I år har det allerede blitt utsatt én gang, fra mars til oktober, og nå er det utsatt nok en gang. Denne gangen til 25. februar.

Jason Codd, som er sjef hos spillets europeiske utgiver, Lace Mamba Global, har følgende å si om utsettelsen:

– Jeg forstår at dette er veldig frustrerende for de som har forhåndsbestilt, og vi er også skuffet etter som vi allerede hadde satt i gang markedsføringen av spillet. Men på grunn av vanskelige tidsfrister og behov for mer finpuss har vi ingen alternativer, og må utsette spillet til februar.

Ingen eventyr i oktober.

Han understreker imidlertid at den nye datoen er endelig, og at det ikke blir flere utsettelser.

Gray Matter er et pek-og-klikk-eventyrspill til PC og Xbox 360, og det er Jane Jensen som leder utviklingen. Hun har blant annet vært sjef for utviklingen av den herlige Gabriel Knight-serien, så forventningene til hennes nyeste spill er naturlig nok høye.

Spillet handler om nevrobiolog David Styles og hans nye assistent Samantha Everett. Samantha får i oppgave å samle seks frivillige til doktorens eksperimenter. Eksperimentene foregår på doktorens herregård, Dread Hill House.

Under et av eksperimentene begynner det å skje merkelige ting, og etter hvert viser det seg at det er overnaturlige fenomen på ferde. Spillet skal ta opp temaer som virkelighetsoppfatning og hvordan vi mentalt konstruerer verden rundt oss.

Vi tok en titt på spillet på E3, og synes det så lovende ut.

Siste fra forsiden