Grådig strategi på PC

Greed Corp blir best på datamaskinen

Greed Corp kommer til PC i en forbedret versjon.

Tidligere i år ble det turbaserte strategispillet Greed Corp lansert på Xbox Live Arcade og PlayStation Network. Nå har utgiveren TGC kunngjort at den kommende PC-versjonen får flere nyheter.

Lekre heksagoner.

I pressemeldingen sin forteller TGC at Greed Corp får en ny øvingsdel, en forbedret kampanje, et forenklet, musebasert kontrollsystem, bedre grafikk og mange andre små nyheter når det lanseres på PC.

I tillegg har de planer om å lansere PC-utgaven i vanlige spillbutikker. Konsollversjonen var kun tilgjengelig i nedlastbar form. Om butikkutgaven kommer i salg her til lands er imidlertid uklart.

Greed Corp foregår i en verden hvor mesteparten av landområdene har kollapset på grunn av enorme jordskjelv. Den resterende befolkningen har samlet seg i fire forskjellige grupper på de få gjenværende øyene.

Som de fornuftige menneskene de er har de begynt å krige mot hverandre ved å plyndre ressurser og sprenge bort fiendens landområder. Målet i spillet er å balansere mellom ressursmisbruk og overlevelse, og selvsagt kverke alle andre for å ta deres land.

Siste fra forsiden