GT5 Prologue får skademodellering

Endelig skikkelige krasj?

Polyphony Digital vil lansere en stor oppdatering for GT5 Prologue, og blant annet legge til skademodellering.

Nå vil Gran Turismo-tilhengerne snart slippe å skamme seg over manglende skademodellering i favorittbilspillet sitt. Britiske CVG har snakket med Kazunori Yamauchi fra Polyphony Digital, som har gode nyheter.

Her er et bilde av bilen min.

Han forteller nemlig at utvikleren jobber med en stor oppdatering for Gran Turismo 5 Prologue, som blant annet legger til skademodellering på bilene. Denne oppdateringen skal lanseres senere i år.

Vår reporter Kristian Aasgård har for få minutter siden gjennomført et intervju med Yamauchi i København, som bekrefter denne informasjonen. Polyphony Digital-sjefen legger til at skademodellen etter all sannsynlighet vil redusere antall biler på banen.

I tillegg vil oppdateringen forbedre spillets onlinemodus, og legge til en rekke funksjoner for spillmiljøet. Det er ikke klart om oppdateringen blir gratis, eller om den vil koste penger.

Gran Turismo 5 Prologue ble nylig lansert for PlayStation 3, og kan kjøpes både gjennom PlayStation Network og i butikk. Vi har selvfølgelig en fyldig anmeldelse av spillet i arkivet vårt.

Siste fra forsiden