GTA IV-episoder blir 360-eksklusive

Take-Two bekrefter at episodeinnholdet i Grand Theft Auto IV kun blir å finne i Xbox 360-versjonen.

Forrige mandag gav spillutgiver Take-Two ut en fersk finansrapport. Der var «Grand Theft Auto IV: Episodic Content» nevnt blant titlene de har planer om å gi ut i regnskapsåret 2008 (som avsluttes 31. mars 2008). Spekulasjoner om en eksklusiv utgivelse spredte seg raskt, og nå har en representant for Take-Two bekreftet status.

Bilde fra Grand Theft Auto IV til Xbox 360.

– Grand Theft Auto IV: Episodic Content er eksklusivt for Xbox 360, blir det sagt i følge det britiske bransjenettstedet GamesIndustry.biz.

Det vites ikke hva disse episodene vil inneholde, eller hvordan de vil bli distribuert. Men det er sannsynlig å tro at den slippes på nett gjennom Xbox Live Marketplace, til et ukjent antall Microsoft-poeng.

Grand Theft Auto IV vil i følge Rockstar gi spillerne større frihet og flere valg enn forgjengerne, og i tillegg ser det ut til at handlingene dine i spillet vil få større konsekvenser. Du vil også få større frihet til å selv velge hvordan du vil bruke tiden din, og en av mulighetene du får er å ringe opp andre figurer, og høre om de vil være med ut.

Hovedpersonen i spillet, Niko Belic, er fra Øst-Europa, og har blitt fristet til Liberty City av fetteren, Roman. Fetteren har gitt inntrykk av at han lever det gode liv, med fete biler, slanke damer og svømmebasseng i hvert rom, men sannheten er en ganske annen. Roman har nemlig store problemer, og han trenger hjelp.

I Norge kommer Grand Theft Auto IV i salg 19. oktober – for PlayStation 3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden