GTA: San Andreas

GTA: San Andreas er i ferd med å lanseres for Xbox og PC, og i den anledning har Rockstar Games lansert to nye videoer fra spillet.

I GTA: San Andreas får du rollen som Carl Johnson, som i de siste årene har klart å holde seg unna gjenglivet han vokste opp i. Nå bringes han imidlertid tilbake til det gamle miljøet, noe som snart viser seg å få svært alvorlige konsekvenser, både for han og familien hans. Dermed ligger alt til rette for massevis av skyting, bilkjøring og heftige eksplosjoner.

Spillet foregår i den oppdiktede delstaten San Andreas, som inneholder tre store byer og et enda større landområde mellom dem. To av byene er inspirert av de største byene i California, nemlig Los Angeles og San Fransisco, mens den tredje er inspirert av syndens by, Las Vegas. Spillmiljøet i GTA: San Andreas er med andre ord enormt, og det vil ta hundrevis av timer å utforske det.

Som i tidligere GTA-spill får vi selvfølgelig en rekke ulike radiostasjoner med massevis av lisensiert musikk fra tiden spillet foregår i (tidlig på nittitallet). I tillegg spilles de ulike skurkene vi møter av profesjonelle skuespillere, som Samuel L. Jackson og Peter Fonda.

Spillet kommer i salg til fredag, og hvis du synes ventetiden er vanskelig, kan du laste ned to nye videoer fra spillet. Disse er fra PC-versjonen, men burde til en viss grad være representative for Xbox-versjonen også. Du finner dem her:

Siste fra forsiden