Guild Wars 2

Guild Wars 2 slippes snart på Steam – ny utvidelse er også på vei

ArenaNet

Guild Wars 2 blir snart tilgjengelig via Steam – åtte år etter nettrollespillets opprinnelige lansering. Det kunngjorde ArenaNet denne uken, i forbindelse med spillets bursdag.

Spillere som eier Path of Fire-utvidelsen kan nå oppgradere Skimmer-skapningen sin. (video: ArenaNet)

I en pressemelding skriver utvikleren at både hovedspillet, alt fra The Living World og The Icebrood Saga og de to utvidelsene Heart of Thorns og Path of Fire ankommer Valves nettbutikk en gang i november. En mer nøyaktig dato er foreløpig ikke satt.

Kunngjøringen kommer imidlertid med en litt kjedelig nyhet for eksisterende spillere som kanskje har lyst til å flytte over fra spillets egen Launcher. Det blir nemlig ikke mulig å overføre kontoen sin med fremgang til eller fra Steam. ArenaNet har riktignok lovet spilling på tvers av plattformene.

Ny utvidelse i 2021

Se teaser-traileren for End of Dragons. (Video: ArenaNet)

Ved siden av Steam-lanseringen dro ArenaNet også sløret av en ny utvidelse til Guild Wars 2. Spillets tredje del har fått navnet End of Dragons, og skal etter planen slippes i løpet av neste år.

End of Dragons tar spillere med til Cantha, en mystisk øynasjon som plutselig dukker opp 200 år siden sist noen hørte fra den. Stort mer enn det har ikke utvikleren avslørt, og ytterligere detaljer vil avsløres ved en senere anledning.

Guild Wars 2 kan spilles helt gratis. De som kjøper spillet får imidlertid tilgang på en haug med tilleggsfunksjoner og muligheter. Ekspansjoner selges også separat.

Guild Wars 2 fikk en solid mottakelse i 2012.
Les vår anmeldelse av nettrollespillet »

Siste fra forsiden