Metizport fullfører lagoppstillingen

«H4RR3» fullfører Metizports nye satsing

Haris «H4RR3» Hadzic  blir Metizports femte spiller etter det ble meldt at Morten «zEVES» Vollan Christensen gjør comeback som aktiv spiller.

Haris «H4RR3» Hadzic er klar for Metizport
Sindre Stien/Good Game

Det har vært en hektisk dag i Metizport. Organisasjonen annonserte tidligere i dag at lagets trener Morten «zEVES» Vollan Christensen gjør comeback som spiller. I en ny pressemelding offentliggjør de også signeringen av den tidligere 777-spilleren Haris «H4RR3» Hadzic.

Gjenforent med tidligere Telialiga-vinner

Hadzic som forlot 777 etter en skuffende høst blir dermed å ikle seg den mørke-hvite Metizport-drakten. Hadzic kommer inn i laget med mye rutine og skuddkraft.

Jonatan «Ruyter» Ruyter gjenforenes med sin tidligere lagkamerat i 777.
Joakim Riise/Good Game

Den tidligere Dignitas-spilleren ga en 777 en umiddelbar effekt etter sin inntreden i laget men etter signeringene av Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen forlater laget stagnerte utviklingen både for klubb og spiller. Kort tid etter Telialigaens sluttspill kunne 777 melde at Hadzic var fri til å utforske nye muligheter.

Nå er Hadzic klar for nye utfordringer og gjenforenes med tidligere lagkamerat i nevnte 777, Jonatan «Ruyter» Ruyter, som han vant våren-utgaven av Telialigaen med tidligere i år.

Spillende trener

Med seg i den aktive lagoppstillingen får Hadzic med seg Metizports trener Morten «zEVES» Vollan Christensen. Christensen har figurert som lagets trener siden april, men skal nå over i en rolle som spillende trener.

Den meritterte spilleren har vært inaktiv som spiller siden 2020 da han sist var å se i Riddle-drakt. Christensen har siden den gang fungert som trener i flere kjente lag, både norske og internasjonale.

Het kandidat til sluttspillet i Telialigaen

Neste års Telialiga starter opp med første serierunde mandag 30. januar. Med to tidligere Telialiga-vinnere og to spennende talenter i Sindre «thomassen» Thomassen og Simon «yxngstxr» Boije vil mange bli overrasket om ikke Christensen kan lede laget til sluttspill alerede ved første forsøk.

777, Skade X og regjerende mestere Apeks Rebels vil være naturlige konkurrenter å måle styrke med for Metizports nye satsing.

Les også: Henter spillere fra Telialiga-rival

Siste fra forsiden