Metizport med dobbelsignering

Henter spillere fra Telialiga-rival

Metizport henter spillere fra VOID før neste sesong av Telialigaen.

Jonatan "Ruyter" Ruyter er klar for nye utfordringer.
: EIVIND VON DØHLEN/GOOD GAME

I en pressemelding kan Metizport fortelle at de har signert Void-duoen Jonatan «Ruyter» Ruyter og Sindre «thomass1» Thomassen.

Viser tydelige ambisjoner

Organisasjonen valgte i november å skille lag med fire av Counter-Strike-spillerne sine, og satt kun igjen med svenske Simon «yxngstxr» Boije og lagets norske trener, Morten «zEVES» Christensen.

Med signeringen av Ruyter og Thomassen viser laget at de mener alvor i jakten på å være blant de beste lagene i Norge.

Les også: Metizport avslutter samarbeidet med fire spillere.

Daglig leder i Metizport, Arjan Sydhagen Dalsøren forteller i pressemeldingen at organisasjonen er godt fornøyd med tilførselen av Ruyter og Thommasen.

– Vi er glade for å kunne ønske Ruyter og thomass1 velkommen til Metizport-familien. Deres ferdigheter og erfaring vil være en verdifull tilførsel for laget vårt, og vi ser frem til å se dem i aksjon.

Fulltidsspillere

Metizport som tidligere har hatt utøverne sine på 50 prosent stillinger, kan samtidig annonsere at laget fra nå av vil ha spillerne i fulltidsstillinger. Noe som betyr at laget vil kunne satse enda hardere i tiden som kommer.

– Fra og med desember 2022 vil spillerne på laget gå fra å ha 50% stilling til å ha 100% stilling, noe som betyr at de vil fokusere fullt og helt på e-sporten. Denne endringen kommer som en følge av at Metizport ønsker å styrke sin posisjon i e-sport-verdenen, og ved å gi spillerne fulltidsstilling vil de kunne forplikte seg enda mer til laget og treningen.

Dette betyr at Metizport ser sånn ut:

se Simon «yxngstxr» Boije
sj Sindre «thomassen» Thomassen
sj Jonatan «Ruyter» Ruyter

sj Morten «zEVES» Christensen

Les også: 777 signerer svensk spiller.

For Void betyr dette at de også må ut på spillerjakt. Laget sitter igjen med Johann «Saasinho» Saasen, Martin «Nasty» Garvik og Michael «miko» Akslen. Void leverte en skuffende avslutning av Telialiga-sesongen der laget ikke klarte å sikre seg en sluttspillplass.

Siste fra forsiden