Half-Life hadde sett slik ut med et fugleperspektiv

Skytespillet får en helt annen stemning.

Half-life tar seg ut slik også.
gzaloprgm, imgur.com

At Half-Life er uløselig knyttet til førstepersonsperspektivet er ubestridelig. Etter to spill og to episodiske utgivelser har serien holdt seg til det den kan best: stemningsrikt og gjennomdesignet skyteaction.

Derfor er det litt interessant å se kart fra det første spillet fra en ny vinkel. Ved å bruke kartverktøyet HalfMapper har imgur-kontoen «gzaloprgm» greid å dra kameraet ut og til en synsvinkel vi assosierer mer med Fallout og Baldur's Gate. Alle bildene kan du se i skjermgalleriet nederst i artikkelen.

Lagde strategispill av Half-Life 2

Riktig nok er ikke dette første gang en fan har lekt seg med perspektivet til serien. Like før jul kunne du lese om Lambda Wars i diverse medier, for eksempel Kotaku – en modifikasjon som bruker Alien Swarm som base til å lage et sanntidsstrategi med Half-Life 2-grafikk. Det er for øyeblikket i en beta-fase.

Lambda Wars slapp en beta-versjon i fjor.

– Led motstanden som en kommandør av motstandsstyrken, eller knus opprøret som en overlord av Combine-fraksjonen, med et fult sett enheter, egenskaper, bygninger, forskningsmuligheter og forsvar for begge fraksjonene. Lambada Wars byr på vaskekte RTS-spilling og et robust RTS-grensesnitt, og fokuserer på flerspiller, selv om strategisk AI-motstand og egne enspilleroppdrag også er spillbare, forteller utviklergjengen.

Lambda Wars kan du selv laste ned gratis fra utviklernes hjemmesider.

Mange venter på Half-Life 3, men begynner ikke det hele å bli litt sært?
Vi lurer i hvert fall på om myten om Half-Life 3 har blitt støre enn spillet »

Siste fra forsiden