Marty O'Donnell

Halo-komponist Marty O'Donnell inntar politikken

Ønsker å kjempe for konservative verdier i Kongressen.

Marty O'Donnell

Martin «Marty» O'Donnell skapte musikken for både Halo og Destiny. Etter en musikkarriere som blant annet inkluderte over 15 år hos Bungie, skal han nå imidlertid skifte beite. O'Donnell har nemlig kunngjort at han skal inn i politikken.

I et lengre innlegg på X (tidligere Twitter) forteller komponisten at han aldri hadde noen plan om å bli politiker. Det har han fortsatt ikke lyst til, men som han forklarer føler 68-åringen at han må trå til ettersom alle andre har styrt USA i grøfta.

Han stiller derfor til valg for Det republikanske parti i den amerikanske Kongressen. Der håper han blant annet å kunne gi sin støtte til tidligere president Donald Trump, sa O'Donnell i et intervju med VentureBeat.

– USA trivdes med strengere grenser og ingen inflasjon under Trump-administrasjonen for fire år siden. Jeg har stemt på president Trump to ganger og vil stemme på han for tredje gang i høst. Men uansett hvem som blir valgt i november planlegger jeg – dersom jeg får æren av å tjene folket – å jobbe med vedkommende. Det er hva de som stemmer forventer og det er det jeg vil gjøre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Valgkampanjen til O'Donnell er bygget på konservative verdier. Ved siden av strengere regler for innvandring ønsker han blant annet å gjenopprette det han beskriver som «tradisjonelle familier».

O'Donnell har vært pensjonert siden hans Highwire Games lanserte VR-spillet Golem i 2019.

LES OGSÅ: Nobuo Uematsu tror ikke at han vil komponere flere fullstendige spillydspor »

Siste fra forsiden