Halo-skapere danner nytt selskap

En gruppe veteraner fra Bungie har dannet sitt eget utviklerselskap: Wideload Games.

Wideload Games er et uavhengig utviklerselskap som ledes av Alexander Seropian, en mann med svært mye erfaring fra spillindustrien, og som i sin tid grunnla det lille selskapet Bungie (kjent for Halo, Myth og Marathon-spillene). Wideload Games jobber med et innovativt spill som kjører på Halo-motoren. Det er ikke kjent hvilke plattformer spillet kommer til, men det er ventet ferdig i 2005.

Når grunnleggeren av Bungie danner et nytt uavhengig spillstudio bør det være grunn til å glede seg. Mens Bungie nok vil være opptatt med Halo-serien i en tid framover kan nemlig noen av hodene som var med og lagde det første geniale spillet konsentrere seg om noe helt nytt og forhåpentligvis like spennende.

Hvis du ønsker å finne ut mer om hva slags spill Wideload jobber med, kan du bare glemme å få informasjon om det her. Wideload har nemlig lest regelboka som sier at nystartede selskap må komme med inngående informasjon om hva de jobber med, og de fant ut at den var rimelig sugent lesestoff. Derfor bruker de boka (som er relativt hard og tung) til å slå i hjel tusenbein på selskapet bad. Hei! Det står på nettstedet deres!

Resten av nettstedet deres er like (u)seriøst, og hvis du ikke er allergisk mot humor bør du ta en tur innom for å se hva folkene i Wideload Games har å si. Bare ikke vent noen reell informasjon om hva disse galningene holder på med, for det får du ikke.

Siste fra forsiden