Halo Wars 2 får ny kampanje, flere figurer og en samarbeidsmodus

Sanntidsstrategispillets neste utvidelse lanseres i september.

Halo Wars 2-utvidelsen «Awakening the Nightmare» kommer til Xbox One og Windows 10 den 26. september. Det bekreftet 343 Industries på Gamescom i helgen.

Halo Wars 2: Awakening the Nightmare introduserer flere slag.
Microsoft

Ekspansjonen introduserer en ny kampanje, som plukker opp historien noen måneder etter hendelsene i Halo Wars 2. Denne gangen tar spillere kontroll over fraksjonen «The Banished», og får gjenoppta kampene mot både mennesker og en helt ny trussel.

I tillegg til kampanjen får spillet flere ledere og enheter til bruk i kamp, og en ny flerspillermodus kalt «Terminus Firefight». Her må spillere bruke samarbeid og tårnforsvarselementer for å utslette stadig større bølger med fiender.

Eksplosiv sanntidsstrategi

Halo Wars 2 bygger videre på forgjengeren fra 2009, og byr på nye kamper mellom mennesker og The Banished. Spillet blander klassiske elementer fra sanntidsstrategisjangeren med nye løsninger og moduser, noe vår skribent satte stor pris på i sin anmeldelse. Likevel savnet han enda mer nytenking fra utvikler 343 Industries:

– Kampanjen er spennende og byr på spennende oppdrag, men utover å bygge videre på en kjent og kjær sanntidsstrategiformel er det ikke veldig mye mer å si om denne delen av spillet. Når det er sagt er det som er til stede solide greier, og det er svært lite å klage på. Det er bare ikke veldig mye som overrasker, skrev Andreas Bjørnbekk.

Halo Wars 2 fikk en demo tidligere i år.
De som har lyst kan prøve spillet på PC eller Xbox One »

Siste fra forsiden